Популарни категории

Untitled-design-3-3-570x640
Untitled-design-3-3-570x640

Бренд

Кабошон е бренд кој е целосно фокусиран кон животот и животниот стил. За таа цел, на пазарот носиме висококвалитетни и иновативни производи за секојдневна употреба.

Прочитајте повеќе

Untitled-design-5-2
Untitled-design-5-2

Инфлуенсер програма

Искористете ја можноста и станете дел од Кабошон.

Прочитајте повеќе

Untitled-design-4-2-570x640
Untitled-design-4-2-570x640

Членство

Како член добивате попуст до 20% на целиот асортиман

Прочитајте повеќе

5-9-570x640
5-9-570x640

Програма за лидерство

Семинари ориентирани кон пракса, методи за учење со кои можете да го водите и изградите вашиот бизнис и тим.

Прочитајте повеќе

Што Кажуваат Нашите Потрошувачи

Бесплатна испорака

Нарачки над 6000 денари

Безбедно плаќање

100% безбедно плаќање

Брза поддршка

Посветена поддршка

99% Задоволни корисници

Повратни информации

Oдрекување

Кабошон и неговите заштитни знаци се единствена сопственост на Кабошон. Секое неовластено користење, репродукција или измена на името, логото или други заштитни знаци на компанијата е строго забрането и може да ги прекрши законите за трговските марки. Присуството на заштитни знаци на Кабошон на овој документ не значи одобрување или спонзорство од страна на Кабошон за какви било производи, услуги или изразени мислења. Сите заштитни знаци на трети лица споменати овде се сопственост на нивните соодветни сопственици. За прашања во врска со користењето на заштитните знаци на Кабошон, ве молиме контактирајте ја нашата централа на следниот број: +389 78 202 450 или преку е-пошта на support@kaboshon.mk. Кабошон го задржува правото да го ажурира ова одрекување во секое време без претходна најава.